Reise med Allinc

Bestilling

Du bestiller enkelt og sikkert via nettsiden. I reisevelgeren kan du velge destinasjon dersom du allerede nå vet hvor du vil reise, hvis ikke kan du velge “alle” destinasjoner. Deretter fyller du inn dato for ønsket avreise og hvor fleksibel du er på avreisedatoen. Dersom du velger flere ulike krav i reisevelgeren vil du få en reise som passer dine behov, men vær oppmerksom på at det da vil være færre alternativer å velge mellom enn om du er mer fleksibel.

Har du spesielle forespørsler eller synes det er vanskelig å bestille selv? Ring oss på telefon: 23960753
Vi er her for deg!

Hvis du ikke får noen treff på søket, kan du forsøke å velge flere reisemål eller en mer fleksibel avreise. For å regnes som spedbarn, må barnet være under 2 år, og har ingen egen plass på flyet eller seng på hotellrommet. På noen hoteller kan barneseng lånes eller leies. Barn regnes som mellom 2 og 12 år.

I reisevelgeren er «billigste romkombinasjon» forvalgt, men om du vil bo i et spesifikt antall rom, for eksempel alle i samme rom, kan du velge 1 rom. TIPS! I mange tilfeller er det billigere å dele seg opp i to rom. Når du har funnet en passende reise, kan du trykke på «les mer» for å få mer informasjon om hotellets ulike romtyper. I blant finnes det rom av budsjettypen som er de enkleste rommene på hotellet. Disse er ofte litt mindre og har dårligere utsikt, for eksempel mot en vegg eller liknende, men de er også billigere enn standardrom.

Velg deretter hvilken romtype du ønsker. Videre fyller du inn navn og kontaktinformasjon. Det er viktig at denne informasjonen samsvarer med passet.

Betaling

Når bestillingen er gjennomført, vil du få en bekreftelse på e-post. I denne e-posten finner du en lenke for betaling. Vi aksepterer VISA, MasterCard og American Express. Det er også mulig å betale med Klarna eller de fleste nettbanker via Trustly.

Flyselskap

Vi samarbeider med de store velkjente flyselskapene, som regel Norwegian, SAS, Turkish Airlines, Novair eller Pegasus. Alle flybillettene er elektroniske (såkalte e-tickets), og lenke til disse sendes sammen med bekreftelsen på e-post etter at registreringsavgiften er betalt.

60 år

...siden den første charterreisen fra Sverige ble arrangert til Tenerife

...da en belgier ved navn Gérard Blitz startet det første All Inclusive hotellet på Mallorca

Flyselskapene vi samarbeider med transporterer over 300 millioner passasjerer hvert år

Vilkår

Reisevilkår finner du her Vilkår for avbestillingsforsikring finner du her