Om oss

Hvem er vi?

Allinc eies og er grunnlagt av personer med lang erfaring i reisebransjen. Vi drives av å hjelpe deg som kunde med å få muligheten til å reise på en bekymringsløs ferie hvor du får oversikt over hva hele reisen kommer til å koste ved bestilling. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å forsikre oss om at du som reisende alltid får best mulig service og valuta for pengene. Vi har også reisegaranti hos Kammarkollegiet i Sverige, slik at du som kunde kan føle deg helt trygg på at pengene dine er beskyttet fra første innbetaling og under hele oppholdet. Vi anstrenger oss for at du skal få det lille ekstra ut av din velfortjente reise!

Eier og styret:

Mats Kalles (daglig leder) Tidligere Sales Manager i TravelPartner og Ticket. Jobbet som reiseleder og plassjef hos Apollo.

Mattias Sesemann (leder i styret) Svært omfattende erfaring fra ledende stillinger i reiselivsbransjen. Eier og investor i flere selskaper i ulike bransjer.

Magnus Hyltingö Magnus er en uformell investor som investerer i unoterte selskaper. Han har investert i rundt 20 selskaper.

Som forberedelser til en charterreise til Gran Canaria i 1962, fikk de reisende følgende pakkeråd: «smoking og aftenkjole er frivillig – mørk dress funker overalt.» Siden den gang har det skjedd en del!

Informasjon om foretaket:
Go Allinc AB
C/O Blueberry Innovation Sweden
Olof Palmes gata 23 4tr
111 22 Stockholm
Sverige

Tel:23960753 Mail:info@allinc.no

Organisasjonsnummer:
556871-9529 Momsreg.nummer:
SE556871952901