Om oss - Vår lidenskap er All Inclusive!
Hvem er vi?
Allinc eies og er grunnlagt av personer med lang erfaring i reisebransjen. Vi foretrekker selv å bo på hoteller med All Inclusive, og vi synes det er en veldig praktisk og behagelig måte å feriere på. Vi drives av å hjelpe deg som kunde med å få muligheten til å reise på en bekymringsløs ferie hvor du får oversikt over hva hele reisen kommer til å koste ved bestilling.

Ettersom Allinc kun selger reiser med All Inclusive, er vi naturligvis eksperter på dette. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å forsikre oss om at du som reisende alltid får best mulig service og valuta for pengene. Vi har også reisegaranti hos Kammarkollegiet i Sverige, slik at du som kunde kan føle deg helt trygg på at pengene dine er beskyttet fra første innbetaling og under hele oppholdet. Vi anstrenger oss for at du skal få det lille ekstra ut av din velfortjente reise!
Eier og styret:
Mats Kalles (daglig leder)
Tidligere Sales Manager i TravelPartner og Ticket. Jobbet som reiseleder og plassjef hos Apollo.

Magnus Hyltingö
Magnus er en uformell investor som investerer i unoterte selskaper. Han har investert i rundt 20 selskaper.
Mattias Sesemann (leder i styret)
Svært omfattende erfaring fra ledende stillinger i reiselivsbransjen. Eier og investor i flere selskaper i ulike bransjer.
Nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev
Lik oss på Facebook og få
unike tilbud
Som forberedelser til en charterreise til Gran Canaria i 1962, fikk de reisende følgende pakkeråd: «smoking og aftenkjole er frivillig – mørk dress funker overalt.» Siden den gang har det skjedd en del!
Informasjon om foretaket:
Go Allinc AB
Nygränd 10
111 30 Stockholm
Sverige
23960753
info@allinc.no
Organisasjonsnummer: 556871-9529
Momsreg.nummer:SE556871952901
×