Kundetjeneste
Ikke nøl med å kontakte oss! Vi er her for deg.
Kontakt oss
E-postadresse: info@allinc.no
Tel.: 23 96 07 53
FAQ
Svar på de vanligste spørsmålene finner du her
Kundeservice er åpent alle hverdager fra 08.00 til 17.00 utenom helligdager. Dagen før en helligdag stenger vi kl. 15.00. Lørdager har vi åpent fra kl. 10.00 til 14.00.

Vi sjekker e-post kontinuerlig, ta derfor kontakt når som helst via info@allinc.no, så svarer vi deg så fort som mulig.
Gruppereiser
Vi hjelper deg gjerne med å bestille en reise for bedriften, vennegjengen eller familien. Gruppereisene gjelder for
mer enn 9 personer.
All Inclusive er enkelt! Du trenger ikke ta frem lommeboken under hele ferien.
En gruppeferie med All Inclusive er alltid lønnsomt og høyt verdsatt av de reisende i gruppen. Selv de med begrenset økonomi kan bli med på reisen, da ingen ekstra kostander forekommer. Perfekt for studenter, bedrifter og familier!
Vi kan selvsagt hjelpe til med konferanserom og aktiviteter, alt i henhold til dine ønsker! Ved gruppebestillinger er endrings- og avbestillingsvilkårene mer sjenerøse enn for individuelle reiser, men vær oppmerksom på at prisene på nettsiden ikke gjelder ved gruppereiser.

Prisene som vises på nettsiden forholder seg til individuelle reisende, og er kun tilgjengelige i et begrenset antall. Du kan derfor ikke regne med at prisen som vises for to personer gjelder for en større gruppe.
Vi ser frem til å hjelpe til deg!
Kontakt oss for et tilbud på: info@allinc.no
eller 23960753
Informer gjerne om antall reisende, avreisested, dato, reisemål og et omtrentlig budsjett for reisen. Jo mer informasjon vi får, desto bedre tilbud kan vi gi dere.
×