Hva er All Inclusive?
Ved bestilling av All Inclusive er all mat og drikke inkludert under hele oppholdet (både med og uten alkohol), hvilket gir deg eksakt oversikt over hva ferien kommer til å koste allerede ved bestilling.
Generelt er det slik at jo færre stjerner hotellet har, desto enklere er maten som serveres. Velger man et bedre hotell, pleier også buffeten å ha et større utvalg av både kalde og varme retter.
Visste du at også vin, øl og sprit er inkludert i alle reisene hos Allinc?
Det serveres et bredt utvalg av mat, med både kjøtt, fisk og vegetariske retter, i tillegg til dessert. Flere av hotellene har også buffé med kokker som lager noen av rettene foran gjestene.
Mange av de bedre hotellene har flere restauranter å velge mellom, for eksempel med ulike temaer som kinesisk, thai, pizzeria, italiensk osv. På noen av restaurantene må man imidlertid betale en tilleggsavgift selv om de ligger innenfor hotellområdet.
Det finnes imidlertid alltid minst en restaurant som er inkludert i prisen. All Inclusive gir en avkoblende og behagelig ferie for alle aldre!
Hotellstandard
Hotellene klassifiseres med stjerner fra 1 til 5, hvor hoteller med en stjerne har enklest standard, tre stjerner har middels, og fem stjerner har høyest. Klassifiseringen er til hjelp for å beskrive standard, servicenivå og fasiliteter. Hotellene er også klassifisert ut ifra den generelle standarden i det aktuelle landet. Dette innebærer at et firestjerners hotell i Hellas ikke kan sammenliknes med et firestjerners hotell i Dubai, da hoteller i Hellas generelt er enklere enn i Dubai og så videre. Det er ofte liten forskjell i pris ved å gå opp et nivå i standard, så husk også at hotellets standard gjenspeiles i maten og drikken som er inkludert i All Inclusive.
80 %
...av 11 000 respondenter i en kundeundersøkelse arrangert av en stor charterarrangør, oppgir at de kan tenke seg å reise på en All Inclusive-ferie. Mer enn 75% oppgir at det viktigste med ferien er avkobling.
Majoriteten av norske reisende velger et hotell med middels standard, men husk at det er liten forskjell i pris ved velge et hotell med høyere standard.
×