Vad är All inclusive

Prisen på turen All inclusive inkluderer all mat og drikke (både med og uten alkohol) gjennom hele oppholdet på hotellet, noe som gir den reisende nøyaktig kontroll over hva ferien vil koste ved bestilling.

Generelt kan du si at jo enklere hotellalternativer du velger, jo lettere blir serveringen av maten. Hvis du velger et bedre klassifisert hotell, pleier buffettene også å bli buet med et stort utvalg av retter både kalde og varme.

- Du vet at foruten maten, er vin, øl og brennevin inkludert i alle Allincs turer?
Det er både kjøtt-, fisk- og vegetariske alternativer å velge mellom, og dessertbuffetene har en tendens til å være ekstremt populære. Det er mest vanlig at maten blir servert på en buffé med kokker som lager noen av rettene før gjestene.

Mange av de litt bedre hotellene har flere restauranter å velge mellom, det kan være restauranter med forskjellige temaer som kinesisk restaurant, Thai restaurant, pizzeria, italiensk restaurant etc. Noen av restaurantene må betale et tillegg for å spise selv om de befinner seg i hotellområdet.

Imidlertid er det alltid minst en restaurant inkludert i prisen. Ferier med alt inkludert betyr at det blir en avslappende og behagelig ferie for alle aldre.

Hotellklasse

Hotellene er klassifisert med 1 til 5 stjerner der en stjerne er den enkleste tenkelige, tre stjerner er middelklasse og fem stjerner er de beste. Klassifiseringen er et hjelpemiddel for å beskrive standard og servicenivå for det aktuelle hotellet og refererer til forskjellen mellom hotellene i lokaliteten og i hvert land. Dette betyr at et firestjerners hotell i Hellas ikke tilsvarer et firestjerners hotell i Dubai, siden hotellene i Hellas generelt er enklere enn i Dubai og så videre. Prisforskjellen er ofte ikke så stor for å gå opp et nivå i standarden og huske at hotellets standard også gjenspeiles i maten og drikken som er inkludert i All Inclusive.

80 %
... av 11 000 spurte i en kundeundersøkelse organisert av en stor charterarrangør, oppgir at de kan vurdere å dra på en helt påtrengende ferie. Mer enn tre kvartaler sier at det viktigste du vil ha ut av ferien er avslapning ..
- De fleste svenske reisende velger et "rimelig" godt hotell, dvs. 3 stjerner, men husk at prisforskjellen til en firestjerners ofte ikke er så stor.